MS Motor Service International GmbH

Kvalitet og service fra en enkelt kilde

MS Motor Service International GmbH, er en salgsorganisation for den verdensomspændende eftermarkedet aktivitet Kolbenschmidt Pierburg AG. 

Det er en af de førende leverandører af motorens komponenter til det uafhængige eftermarked herunder mærker som KOLBENSCHMIDT og TRW motorkomponenter. 
Deres omfattende produktsortiment giver vores kunder mulighed for at købe motorens komponenter fra en enkelt kilde.

Som problemløser for forhandlere og værksteder tilbyder Motor Service omfattende tjenester og den tekniske ekspertise, som du ville forvente fra et datterselskab af en, af de største leverandører til bilindustrien. 

KOLBENSCHMIDT PIERBURG AG

Kendt for at levere til den internationale bilindustri.

Som mangeårige partnere til bilindustrien, udvikler Kolbenschmidt Pierburg Gruppen innovative komponenter og systemløsninger med anerkendt kompetance indenfor olie og vand pumper, stempler, foringer, motorblokke og motorens lejer.

Produkterne fra Kolbenschmidt Pierburg Gruppen er i overensstemmelse med de høje krav og kvalitetsstandarderne i bilindustrien. Lav emission, lavere brændstofforbrug, pålidelighed, kvalitet og sikkerheden - det er de kræfter, der driver innovation på Kolbenschmidt Pierburg.

Du er velkommen til at besøge MS Motor Service International GmbH's onlinekatalog hvor det er muligt at finde og se billeder af de forskellige reservedele og søge efter størrelse på ventiler, stempler o.s.v.