Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

A/S Midtjydsk Cylinder Service
CVR 11083374
E-mail: mcs@mcs-itop.dk
Telefon: +45 86622244


Ved at benytte denne hjemmeside www.mcs-itop.dk accepterer du, at Midtjydsk Cylinder Service behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Persondatapolitik

Bedre overblik over og kontrol over dine personoplysninger

Fra den 25. maj 2018 gælder der nye regler, for hvordan virksomheder, organisationer og offentlige institutioner i EU skal behandle personoplysninger.

Kort fortalt betyder de nye regler, som fremgår af EU`s nye persondataforordning art. 6 stk. 1(b) -

General Data Protection Regulation - at alle privatpersoner fremover får bedre overblik over og kontrol med de personoplysninger, virksomheder m.m. har registreret om dem.

 

Sådan passer vi på dine data i A/S Midtjydsk Cylinder Service

Vi ønsker at fortælle dig/Jer, hvordan vi håndterer dine/Jeres persondata i A/S Midtjydsk Cylinder Service.

Du/I kan stole på, at vi kun opbevarer de data om dig/Jer, der er nødvendige for, at vi kan servicere dig/Jer omkring jeres køb hos A/S Midtjydsk Cylinder Service A/S.

 

Hvilke personoplysninger registrer vi, og hvad bruger vi dem til?

Vi registrerer dit/Jeres navn, adresse, e-mail, evt. CVR NR., telefonnummer, kontaktpersoner samt evt. bankoplysninger. Oplysninger som er nødvendige, som følge af en aftale du/I har indgået med A/S Midtjydsk Cylinder Service enten som kunde eller leverandør. Oplysninger der er nødvendige for, at vi kan opfylde vores forpligtelser i henhold til gældende lovgivning, herunder Selskabsloven, bogføringsloven, kreditaftaleloven, betalingsloven samt databeskyttelsesloven. Vi behandler dine/Jeres oplysninger, som er nødvendige for at forfølge en lovlig samhandel med A/S Midtjydsk Cylinder Service.

A/S Midtjydsk Cylinder Service videregiver oplysninger til offentlige myndigheder, i det omfang vi er forpligtet til det i medfør af lovgivningen.

 

Hvor længe opbevarer vi dine/Jeres oplysninger?

Vi opbevarer dine/Jeres oplysninger, så længe de er nødvendige i forhold til de formål, som var grunden til indsamling, behandling og opbevaring af dine/Jeres data.  Efter gældende lovgivning oplysninger i mindst 5 år efter fordringens ophør.

Datasikkerhed

Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Midtjydsk Cylinder Services vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Den dataansvarlige for opbevaring af dine data er Midtjydsk Cylinder Service.

Logstatistik

Logstatistik bruges på www.mcs-itop.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende en hjemmeside har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.
www.mcs-itop.dk  anvendes logstatistik med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktionaliteter.

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv, men for at rette kontakt til os via vores kontaktformular, kan du blive bedt om at oplyse følgende personlige oplysninger:

* navn
* telefonnummer
* e-mail

Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse.

Disse oplysninger vil vi aldrig sælge eller på anden måde videregive uden din udtrykkelige tilladelse. Oplysningerne er sikre hos os. Hvor ikke andet er angivet, sendes og opbevares disse oplysninger ikke krypteret. Alle data er dog beskyttet bag en firewall.

Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse.

 

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:
Administrationen og support.

Supplerende oplysninger om data sikkerhed og krypteringer:
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret via SSL-forbindelse.
Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.
Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

 

Indsigt

Du vil altid kunne få indsigt i dine oplysninger hos Midtjydsk Cylinder Service. Hvis der er fejl eller mangler i vores oplysninger, rettes de hurtigst muligt. Ønsker du ikke længere at være registreret hos Midtjydsk Cylinder Service, sletter vi dine oplysninger inden for 14 dage efter vi har modtaget en skriftlig henvendelse fra dig vedr. dette.

 

Cookies

www.mcs-itop.dk anvender vi cookies.

En cookie er en lille passiv data-fil, som ligger på din computer og hjælper dig til at huske tidligere besøgte hjemmesider samt dine præferencer. Fx. kan en cookie huske, om du kigger efter værktøj og ikke lamper og derned får du flest visninger og tilbud på værktøj. Cookies bruges derfor også i forbindelse med annoncering, da bannerannoncer m.m. bliver målrettet dine præferencer.

Cookies bruges bl.a. til statistik i Google Analytics samt øvrige trafiksporinger. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

For at kunne videreudvikle og forbedre Midtjydsk Cylinder Services hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

Trafiksporing på Midtjydsk Cylinder Service: Vi anvender  _paq som tildeler den besøgende et unikt ID. Det bruges til at følge hvordan hjemmesiden bruges. Disse data gemmes i så længe vi finder dataen relevant.

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Midtjydsk Cylinder Service ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.mcs-itop.dk.

Cookies er anonyme og indeholder derfor ingen personlige data. Data-filen er passiv og kan derfor ikke sprede virus eller skade computeren eller programmerne.


Fravalg af cookies:

Du kan til enhver tid slette alle dine cookies fra din computer eller aktivt vælge det til eller fra ved hver enkelt hjemmeside. Til- og fravalg af cookies skal gøres i computerens browserindstillinger og derfor kan hjemmesideudbyderen ikke kontrollere eller ændre det. Du skal dog være opmærksom på, at ved fravalg af cookies, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies

Fortryder du accept af cookies, kan du efterfølgende nemt slettes dem igen.
På PC sletter du dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, kan du finde hjælp på nedenstående links, afhængig af, hvilken browser du bruger.


Læs mere om cookies i de forskellige browsere her

Kontaktformular

Når du sender en besked via vores kontaktformular, gemmer vi dine data, for at kunne svare på din henvendelse. Når du anvender vores kontaktformular sendes dine oplysninger krypteret.